Nature & Earth

Nature Connectedness

English version

Bewustzijns­verruiming & Aarde

               Bij een Nature & Earth sessie gaan we de natuur in, we zetten al onze zintuigen open. En verbinden ons met de natuur om een proces op gang te brengen, van het herontdekken van ons natuurlijke zelf. Om groeikracht te ontwikkelen is het belangrijk om bij de wortels te beginnen. Dit doen we letterlijk. Wij nemen de tijd om met aandacht naar de natuur te kijken, aan te raken en te voelen. Is het bijvoorbeeld zacht, hard of flexibel. En wat zegt dat over je vraag? Door de natuur gelaagd te onderzoeken verbinden we ons dieper met onze eigen gelaagdheid.

               In mijn visie zijn we deel van de natuur en onze psyche is dat ook. Vaak maken we onderscheid tussen de natuur en ons innerlijk, maar eigenlijk is dat een illusie. Onze huid is verbonden met de lucht er omheen. Onze ogen zijn niet te scheiden van wat we zien. Als we diep contact maken met de natuur buiten ons, maken we automatisch diep contact met de natuur binnen in ons.

               Deze sessie geeft je inzichten op een weg naar groei, ontwikkeling en zingeving. Het zorgt ervoor dat je een relatie aangaat met de natuur en geïnteresseerd raakt in wat de natuur je te vertellen heeft. De natuur ontvouwt zich aan je. De natuur zal ineens niet meer een ding of iets zijn wat buiten je is. Dit werk vormt de ruggengraat van mijn coachingspraktijk en is de plek waar we altijd beginnen. Het geeft vitaliteit en welzijn om samen met de natuur antwoorden op jouw coachingsvragen te vinden.