Eco-connectedness

English version

In de natuur ervaar je op een veiling manier verbondenheid met het grotere geheel. Dit fijne en intense gevoel van ergens bij horen komt voort uit het terugvinden van je natuurlijke verbondenheid met de wonderen van de aarde.

                Tijdens een Eco-connectedness sessie zijn we in de natuur waar we werken aan duurzame mentale kracht. Door ons diep te verbinden met de natuur komt er een proces op gang van het opnieuw verbinden met je natuurlijke zelf. Thuiskomen in je natuurlijke zelf betekent een andere bewustwording en geeft een nieuwe kijk op je persoonlijke waarden en doelen. Je krijgt een ander perspectief van doelgerichtheid. De natuur en ik begeleiden jou en zo krijg jij inzichten. We werken in deze sessie altijd aan veerkracht, vertrouwen, optimisme en zingeving.

     Veerkracht
                We beginnen met het onderzoeken van mos als leermeester voor jouw persoonlijke veerkracht. Ben je in staat om goed met tegenslagen en stress om te gaan? Veel mensen vinden dat lastig. Veerkracht helpt je daarbij en laat zich goed trainen.

     Vertrouwen
                Twijfel houdt mensen vaak tegen in hun herstel. Doe ik het wel goed? Maak ik de juiste keuzes? Kan ik de mensen om mij heen echt vertrouwen? Ik help je om het vertrouwen in jezelf en anderen weer terug te vinden.

     Optimisme
                Ook optimisme speelt een belangrijke rol in jouw herstel. Optimisme is niet ten koste van alles het positieve zien, dat zou niet realistisch zijn. Wat het wel is, is het besef dat, ondanks dat je je slecht voelt, dit niet voor altijd is. Het krijgen van een nieuw perspectief geeft hoop. Door je in te zetten voor je herstel kun je je toekomst positief beïnvloeden.

     Zingeving
                Het verminderen van je klachten is belangrijk. Maar wat is psychisch gezond zijn nou echt? Dat heeft veel te maken met zingeving. Tijdens deze sessie ontdekt je welke dingen jouw leven kleur geven en waar jouw waarden liggen. Het vinden van betekenis is essentieel voor het ervaren van de vervulling van je mentale welzijn. We geven energie aan dingen die voor jou echt belangrijk zijn.

                Deze sessie biedt inzichten op weg naar groei, ontwikkeling en zingeving. Samen met de natuur verkennen we jouw levensdoelen, waarden en overtuigingen en ontdekken wat echt belangrijk en betekenisvol voor jou is. Bewustwording van persoonlijke waarden en zingeving versterkt veerkracht, waardoor je beter om kunt gaan met de uitdagingen in je leven. Het geeft vitaliteit, welzijn en geluk om samen met de natuur antwoorden op jouw coachingsvraag te vinden.